Dagpraktijk

Door de weeks is de praktijk bereikbaar van 8-17 uur voor het maken van afspraken of het opvragen van uitslagen. We willen u vragen om voor 10 uur in de ochtend te bellen, dan gaan wij ons best doen om u zo snel als mogelijk te helpen. Op woensdag middag na 12 uur en op vrijdag middag na 13:00 uur is de praktijk gesloten en wordt u voor spoed telefonisch doorgeschakeld naar een dienstdoende huisarts.

De assistente zal aan de telefoon altijd vragen wat de reden is dat u belt of waarom u een afspraak wilt maken. Zij is daarvoor goed opgeleid zij stelt deze vraag met name om te beoordelen op welke termijn u gezien moet of om te beoordelen welke vraag de dokter moet beantwoorden. U kunt de praktijk bereiken door te bellen met nummer (053) 431 64 91. 

Als u zich aangemeld heeft voor het patiëntenportaal dan kunt u zelf direct een afspraak inplannen of digitaal een vraag stellen aan de huisarts. Dat kan ook na 17 uur en in het weekend. Als u niet kunt komen op uw afspraak dan willen we u vragen deze zo snel als mogelijk maar uiterlijk 1 dag van te voren af te zeggen

Patiëntenportaal

Inloggen

Avond, nacht en weekdiensten

Als u buiten de openingstijden van de praktijk dringend een huisarts nodig heeft, kunt u bellen met de Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT). De huisartsenpost regelt huisartsenzorg waarvan de behandeling niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van SHT. De openingstijden van de Spoedzorg Huisartsen Twente Iedere werkdag na 17:00 uur tot de volgende morgen 8:00 uur, alle weekenden en alle feestdagen. Het adres van de huisartsenpost is: Beltstraat 70 Telefoonnummer: (088) 555 11 88

Herhaalrecepten

Voor het aanvragen van herhaalrecepten zijn er meerdere mogelijkheden namelijk: U belt de praktijk op telefoonnummer 053 4316491 en kiest vervolgens optie 2 voor de receptenlijn.

U meldt zich aan via het patiëntenportaal op deze internetpagina en u kiest zelf uw eigen recepten in uw medicatielijst en vraag deze digitaal aan.

U meldt zich aan bij de apotheek voor de herhaalservice. De apotheek vraagt vervolgens de medicatie aan bij uw huisarts.

U vraagt de medicijnen aan bij de assistente aan de balie. Dit wel graag voor 12:00 uur.

afwezigheid

Als de praktijk is gesloten vanwege vakantie, nascholing of nachtdienst en u hebt dringend een huisarts nodig, dan kunt u bellen met de carrousel: 053 3035000 De carrousel zorgt ervoor dat u automatisch wordt doorverbonden naar één van de waarnemende huisartsenpraktijken.

Op deze data zijn we gesloten:

Voorjaarsvakantie 15 t/m 25 februari
Nascholing 10 t/m 12 april
Meivakantie 27 april t/m 5 mei
Zomervakantie 20 juli t/m 11 augustus
Herfstvakantie 26 oktober t/m 3 november
Kerstvakantie 21 t/m 28 december

Route

Zie hiernaast de locatie van de praktijk. Het adres is Walhofstraat 7 in Enschede. Er is overdag voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk.