Wat bieden we?

Huisartsenzorg

Allereerst bieden wij de zorg die u van een huisarts kunt verwachten. Als u daar behoefte aan heeft dan kunt u met de huisarts op zoek gaat naar andere mogelijkheden om met uw klachten aan de slag te gaan. U kunt daarvoor bijvoorbeeld, na overleg met de huisarts, een wandelconsult aanvragen.

Leefstijladvies

Daarnaast willen we in de nabije toekomst mogelijkheden gaan bieden voor leefstijladvies. Samen op zoek gaan naar wat het beste bij jou past om jouw gezondheid te optimaliseren. Dit is een traject dat uit meerdere consulten zal bestaan. Dat kan zowel in de vorm van een wandelconsult, consult op de praktijk of een groepsbijeenkomst.

Beweging en ontspanning

Verder zal er in het centrum ruimte worden geboden voor bewegen en ontspanning. Te denken valt aan yinyoga en qigong. Binnenkort kunt u hier vinden wanneer deze bijeenkomsten plaats zullen vinden.

Lezingen en activiteiten

Voor wie interesse heeft, zullen we lezingen en activiteiten over uiteenlopende onderwerpen organiseren, die uiteraard met gezond zijn en blijven te maken hebben.

Nieuwsbrief en inspiratie

Via de nieuwsbrief op deze website zullen we regelmatig inspiratie geven over bewegen thuis, recepten, ontspanning of andere inspiratie. Als u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief dan kunt u een mail sturen naar info@gezondheidshof.nl